Kronisk "Gör det sen sjuka" !!

Jag tror jag har drabbats av "gör det sen sjukan". Jag är mästare på att skjuta på saker som man borde göra precis nu. Jag tänker alltid, det där hinner jag fixa med senare ikväll... Men så kommer kvällen och tidpunkten man tänkt göra det man skulle och vad händer då? Jo det kommer som vanligt en massa annat kul... ni vet. TV, chatta, data, kompisar som ringer osv... Sen sammlas alla dessa "gör det sen" situationer på en stor hög, och man orkar inte ens tänka på vart man måste börja. Små beckar små blir en å! Många år blir en sjö, som blir ett hav ... hihi....

Återkommande fenomen
Gör det sen sjukan drabbades jag ofta av när det gäller exempelvis att diska av någon mystisk anledning! Mitt rekord ligger nog på en eller två veckor odiskad disk. Till slut blev den slutgiltigalösningen Diskmasikn! Tyvärr är det inte bara disken som drabbas av min kroniska "gör det sen sjuka"!

Moment 22
Nu gäller det bara att orka ösa in och ur disken ur diskmaskinen. Och ett annat återkommande fenomen är att jag är hopplös på att laga mat, så jag blir trött så jag inte orkar med något annat heller och lägger det på "gör det sen listan" Jag är hopplös!

Gör vad som är rätt
Varför kan man bara inte göra som man skulle från början igentligen?
Det är ju så enkelt!

Nu ska jag plocka ur disken iallafall